بیمارستان هامراکز تحقیقاتیموضوعدانشکده ها
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر را وارد کنید:
پربیننده ترین مطالب
  • گوجه فرنگی کنسرو شده
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • شکلات سفید
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • microbiogical culturs
    microbiogical culturs
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ترشی-برنج
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • bacteria growths
    bacteria growths
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ماست منجمد
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • my cotoxin
    mycotoxin
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • water activity
    water activity
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سس سویا
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • shelf life
    shelf life
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصول مهندسی صنایع غذایی
    اصول مهندسی صنایع غذایی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • curing
    curing
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • sparay draying
    spray draying
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • hydrogen
    hydrogen
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • smoking
    smoking
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • زبان تخصصی-processing
    پردازش
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واکنش میلارد 3
    واکنش میلارد
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واکنش میلارد -1
    واکنش میلارد
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واکنش میلارد-2
    واکنش میلارد
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ژلاتینه شدن نشاسته
    ژلاتینه شدنه نشاسته
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • کربوهیدراتها
    اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اکسترودور
    iuj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • کاربرد و ذخیره سازی
    اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکترپورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه 5
    6بقب
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه 4
    9u
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه 3
    uiy7
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه 2
    ij
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • چربیها
    اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه1
    ijj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پروتئین ها
    اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • 1
    تا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • فیزیولوژی
    uiu
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پسوند و پیشوند
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه6-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • داروهای انکولوژی
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه6-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • شخصیت و شکل گیری آن
    عتا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ارتباط بین علم روانشضناسی و علوم تغذیه
    hj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • دستگاه تنفسی
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه-5-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • درمان با تغذیه پزشکی
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه-5-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اختلال شخصیت
    خت
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • فایل
    hjb
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سیستم غدد درون ریز
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه 4-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واکنش میلارد
    هاع
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بیماری های کلیه و ارولوژیک
    جلسه سوم-اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • هسپ
    هع
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-سیستم قلبی عروقی
    جلسه سوم-سیستم قلبی عروقی-دکترپورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • لیپوکسیژناز و هیدروپراکسید لیاز
    ygh
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-دستگاه گوارش
    جلسه دوم-دستگاه گوارش-دکترپورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • کلروفیناز و آلیناز
    uhuy
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه -مربا و ژله
    ئ د
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-رنگ ها
    جلسه دوم-رنگ ها- دکترپورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه-کنسروسازی
    مئ
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-اطلاعات پذیرش
    جلسه دوم-اطلاعات پذیرش-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه-فیریولوژی
    kjmiu
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه-شوریجات
    خعت
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه اول-مقدمه-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه- رب
    عا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
    میکروبیولوژی صنعتی-دکتر خسروی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه-پکتین
    oioh
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تکنولوژی پیشرفته
    کارشناسی ارشد دانشجویان مواد غذایی تکنولوژی-دکتر خسروی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه
    jh
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ژلاتینه شدن نشاسته-2-1
    hj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
    معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي-بیوتکنولوژی پیشرفته-دکتر خسروی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • چک لیسیت
    0i
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جی پی ام-1
    ;l
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پلی گالاکتروناز
    اتذا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثرات هورمون ها بر متابولیسم مواد مغذی
    اثرات هورمون ها بر متابولیسم مواد مغذی-دکتر رارقی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پلی فنول اکسیداز
    کم
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پکتین متیل اکستراز
    uio
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه در بیماری های مغز و اعصاب
    تغذیه بالینی و رژیم درمانی 3.رازقی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پراکسیداز
    خن
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه اساسی 1
    تغذیه اساسی 1-دکتر رازقی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بهداشت میوه وسبزی
    hj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بتا گلو کیداز
    ji
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصول بهداشت و ایمنی کار در کارخانه جات-3
    uhi
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثر فراند سرمایی-4
    ح
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثر فرایند حرارتی-3
    iji
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • طراحی و تحلیل آزمایش ها
    Design of expriments.Dr.S.M.Hosseini- دکتر مرضیه حسینی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثر فرایند شیمی-1
    hj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصول نگهداری مواد غذایی
    291198نگهداری نهایی-دکتر مفید
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثر فرایند غیر حرارتی
    tfy
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بی گلوکوزید
    dft
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تکنولوژی قند
    271198تکنولوژی قند نهایی-دکتر مفید
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع شیر و لبنیات
    1صنایع شیر و لبنیات 301198-دکتر مفید
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پی ام ای
    تا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • لیپوکسیژن
    ئتده
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سلامت و بیماری
    جزوه بهداشت عمومی - رشته تغذیه - سلامت و بیماری-بخش دوم-دکتر مهرداد محمدی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • میروزیناز
    ijk
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بهداشت حرفه ای
    جزوه بهداشت عمومی - رشته تغذیه - بهداشت حرفه ای-دکتر مهرداد محمدی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سلامت و بیماری
    جزوه بهداشت عمومی - بخش عمده - رشته تغذیه-دکتر مهرداد محمدی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع قنادی
    صنایع قنادی-دکتر میرمقتدایی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع غلات
    صنایع غلات-دکتر میرمقتدایی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تکنولوژی روغن
    تکنولوژی-دکتر نایب زاده
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بلانچینگ
    بلانچینگ-دکتر نایب زاده
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
    جلسه سوم-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)-دکتر ندا امین
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
    جلسه دوم-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش) -دکتر ندا امین
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
    جلسه اول-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)-ندا امین
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سیکلو آلکان ها و آلکن ها
    شیمی آلی-سیکلو آلکان ها و آلکن ها-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • آلکان ها
    organic chemistryجلسه مقدمه و آلکان ها-شیمی آلی-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • دی ان ها
    شیمی آلی-فصل4-دی ان ها-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ساختار اتم
    شیمی عمومی فصل های 2و3و4و12دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی( قانون اول ترمودینامیک)
    شیمی فیزیک-قانون اول ترمودینامیک-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی (گازها)
    شیمی فیزیک -فصل دوم -گازها-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • فصل اول سینتیک
    شیمی فیزیک -فصل اول سینتیک-جلسه سوم-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه در بلوغ و نوجوانی
    تغذیه در بلوغ و نوجوانی-جلسه 3 و 4 تغذیه نوجوانان-دکتر امیدوار
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه گروه های ویژه
    تغذیه گروه های ویژه-جلسه 1 و 2 تغذیه سنین پیش دبستان و دبستان-دکتر امیدوار
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه در دوران مختلف زندگی
    njk
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • روش های تحقیق و بررسی
    جلسه سوم-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • بیماری های ناشی از سوتغذیه
    ooj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • روش های تحقیق و بررسی
    جلسه دوم-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • فیزیولوژی تغذیه
    uji
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • زبان تخصصی3
    omjk
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • زبان تخصصی 2
    8u89u
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • روش های تحقیق و بررسی
    جلسه اول-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • زبان تخصصی
    ujio
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • آموزش یادگیری
    kimnj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • آموزش تغذیه
    jbj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • آب
    آب-سهراب وندی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • اصول مدیریت
    hug
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • لیپیدها
    لیپیدها-سهراب وندی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • کربوهیدرات
    کربوهیدرات-سهراب وندی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • اصول برنامه ریزی
    jih
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • کارگاه دیابت
    کارگاه دیابت-سهراب
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • بیماری کلیوی نهایی
    بیماری کلیوی نهایی-سهراب
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • 1
    fd
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • دیابت در بارداری و شیردهی
    دیابت در بارداری و شیردهی-Diabetes in pregnancy &lactation
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • کتاب
    hg
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • مدیریت خدمات غذایی3
    مدیریت خدمات غذایی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • آنزیم صنایع رشد
    huhn
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تغذیه در گروههای ویژه تغذيه در ناتوانيهاي جسمي و ذهني
    جلسه پنجم-تغذیه در گروههای ویژه تغذيه در ناتوانيهاي جسمي و ذهني-رضازاده
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • 1میروزیناز و 2سیستین لیاز
    اا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تست 2
    fxdf
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تست 1
    hg
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تست
    توضیح مختصر
    بیمارستان : بیمارستان طالقانی
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم توانبخشی
    1398/12/24
  • تست
    توضیح
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تحقیق
    توضیح
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
تازه ترین مطالب
 
  • گوجه فرنگی کنسرو شده
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • شکلات سفید
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • microbiogical culturs
    microbiogical culturs
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ترشی-برنج
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • bacteria growths
    bacteria growths
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ماست منجمد
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • my cotoxin
    mycotoxin
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • water activity
    water activity
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سس سویا
    زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • shelf life
    shelf life
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصول مهندسی صنایع غذایی
    اصول مهندسی صنایع غذایی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • curing
    curing
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • sparay draying
    spray draying
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • hydrogen
    hydrogen
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • smoking
    smoking
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • زبان تخصصی-processing
    پردازش
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واکنش میلارد 3
    واکنش میلارد
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واکنش میلارد -1
    واکنش میلارد
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واکنش میلارد-2
    واکنش میلارد
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ژلاتینه شدن نشاسته
    ژلاتینه شدنه نشاسته
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • کربوهیدراتها
    اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اکسترودور
    iuj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • کاربرد و ذخیره سازی
    اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکترپورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه 5
    6بقب
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه 4
    9u
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه 3
    uiy7
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه 2
    ij
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • چربیها
    اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جلسه1
    ijj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پروتئین ها
    اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • 1
    تا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • فیزیولوژی
    uiu
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پسوند و پیشوند
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه6-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • داروهای انکولوژی
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه6-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • شخصیت و شکل گیری آن
    عتا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ارتباط بین علم روانشضناسی و علوم تغذیه
    hj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • دستگاه تنفسی
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه-5-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • درمان با تغذیه پزشکی
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه-5-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اختلال شخصیت
    خت
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • فایل
    hjb
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سیستم غدد درون ریز
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه 4-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واکنش میلارد
    هاع
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بیماری های کلیه و ارولوژیک
    جلسه سوم-اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • هسپ
    هع
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-سیستم قلبی عروقی
    جلسه سوم-سیستم قلبی عروقی-دکترپورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • لیپوکسیژناز و هیدروپراکسید لیاز
    ygh
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-دستگاه گوارش
    جلسه دوم-دستگاه گوارش-دکترپورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • کلروفیناز و آلیناز
    uhuy
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه -مربا و ژله
    ئ د
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-رنگ ها
    جلسه دوم-رنگ ها- دکترپورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه-کنسروسازی
    مئ
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-اطلاعات پذیرش
    جلسه دوم-اطلاعات پذیرش-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه-فیریولوژی
    kjmiu
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه-شوریجات
    خعت
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی
    اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه اول-مقدمه-دکتر پورولی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه- رب
    عا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
    میکروبیولوژی صنعتی-دکتر خسروی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه-پکتین
    oioh
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تکنولوژی پیشرفته
    کارشناسی ارشد دانشجویان مواد غذایی تکنولوژی-دکتر خسروی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع میوه
    jh
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ژلاتینه شدن نشاسته-2-1
    hj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
    معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي-بیوتکنولوژی پیشرفته-دکتر خسروی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • چک لیسیت
    0i
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • جی پی ام-1
    ;l
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پلی گالاکتروناز
    اتذا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثرات هورمون ها بر متابولیسم مواد مغذی
    اثرات هورمون ها بر متابولیسم مواد مغذی-دکتر رارقی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پلی فنول اکسیداز
    کم
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پکتین متیل اکستراز
    uio
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه در بیماری های مغز و اعصاب
    تغذیه بالینی و رژیم درمانی 3.رازقی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پراکسیداز
    خن
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه اساسی 1
    تغذیه اساسی 1-دکتر رازقی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بهداشت میوه وسبزی
    hj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بتا گلو کیداز
    ji
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصول بهداشت و ایمنی کار در کارخانه جات-3
    uhi
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثر فراند سرمایی-4
    ح
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثر فرایند حرارتی-3
    iji
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • طراحی و تحلیل آزمایش ها
    Design of expriments.Dr.S.M.Hosseini- دکتر مرضیه حسینی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثر فرایند شیمی-1
    hj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اصول نگهداری مواد غذایی
    291198نگهداری نهایی-دکتر مفید
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • اثر فرایند غیر حرارتی
    tfy
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بی گلوکوزید
    dft
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تکنولوژی قند
    271198تکنولوژی قند نهایی-دکتر مفید
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع شیر و لبنیات
    1صنایع شیر و لبنیات 301198-دکتر مفید
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • پی ام ای
    تا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • لیپوکسیژن
    ئتده
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سلامت و بیماری
    جزوه بهداشت عمومی - رشته تغذیه - سلامت و بیماری-بخش دوم-دکتر مهرداد محمدی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • میروزیناز
    ijk
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بهداشت حرفه ای
    جزوه بهداشت عمومی - رشته تغذیه - بهداشت حرفه ای-دکتر مهرداد محمدی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سلامت و بیماری
    جزوه بهداشت عمومی - بخش عمده - رشته تغذیه-دکتر مهرداد محمدی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع قنادی
    صنایع قنادی-دکتر میرمقتدایی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • صنایع غلات
    صنایع غلات-دکتر میرمقتدایی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تکنولوژی روغن
    تکنولوژی-دکتر نایب زاده
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • بلانچینگ
    بلانچینگ-دکتر نایب زاده
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
    جلسه سوم-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)-دکتر ندا امین
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
    جلسه دوم-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش) -دکتر ندا امین
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
    جلسه اول-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)-ندا امین
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • سیکلو آلکان ها و آلکن ها
    شیمی آلی-سیکلو آلکان ها و آلکن ها-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • آلکان ها
    organic chemistryجلسه مقدمه و آلکان ها-شیمی آلی-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • دی ان ها
    شیمی آلی-فصل4-دی ان ها-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ساختار اتم
    شیمی عمومی فصل های 2و3و4و12دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی( قانون اول ترمودینامیک)
    شیمی فیزیک-قانون اول ترمودینامیک-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی (گازها)
    شیمی فیزیک -فصل دوم -گازها-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • فصل اول سینتیک
    شیمی فیزیک -فصل اول سینتیک-جلسه سوم-دکتر عارفی اسکویی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه در بلوغ و نوجوانی
    تغذیه در بلوغ و نوجوانی-جلسه 3 و 4 تغذیه نوجوانان-دکتر امیدوار
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه گروه های ویژه
    تغذیه گروه های ویژه-جلسه 1 و 2 تغذیه سنین پیش دبستان و دبستان-دکتر امیدوار
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/25
  • تغذیه در دوران مختلف زندگی
    njk
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • روش های تحقیق و بررسی
    جلسه سوم-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • بیماری های ناشی از سوتغذیه
    ooj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • روش های تحقیق و بررسی
    جلسه دوم-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • فیزیولوژی تغذیه
    uji
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • زبان تخصصی3
    omjk
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • زبان تخصصی 2
    8u89u
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • روش های تحقیق و بررسی
    جلسه اول-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • زبان تخصصی
    ujio
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • آموزش یادگیری
    kimnj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • آموزش تغذیه
    jbj
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • آب
    آب-سهراب وندی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • اصول مدیریت
    hug
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • لیپیدها
    لیپیدها-سهراب وندی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • کربوهیدرات
    کربوهیدرات-سهراب وندی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • اصول برنامه ریزی
    jih
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • کارگاه دیابت
    کارگاه دیابت-سهراب
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • بیماری کلیوی نهایی
    بیماری کلیوی نهایی-سهراب
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • 1
    fd
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • دیابت در بارداری و شیردهی
    دیابت در بارداری و شیردهی-Diabetes in pregnancy &lactation
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • کتاب
    hg
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • مدیریت خدمات غذایی3
    مدیریت خدمات غذایی
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • آنزیم صنایع رشد
    huhn
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تغذیه در گروههای ویژه تغذيه در ناتوانيهاي جسمي و ذهني
    جلسه پنجم-تغذیه در گروههای ویژه تغذيه در ناتوانيهاي جسمي و ذهني-رضازاده
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • 1میروزیناز و 2سیستین لیاز
    اا
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تست 2
    fxdf
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تست 1
    hg
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تست
    توضیح مختصر
    بیمارستان : بیمارستان طالقانی
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم توانبخشی
    1398/12/24
  • تست
    توضیح
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
  • تحقیق
    توضیح
    بیمارستان :
    دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
    1398/12/24
 
© تمامی حقوق این سایت متعلق به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.