صفحه اصلی
-
ثبت نام
-
ثبت اطلاعات مطلب
ثبت نام در سامانه
مدیریت
-
ایجاد گالری
تعیین سطح دسترسی
مشاهده نظرات
داشبورد گزارش گیری
گزارش بازدید ها (جدولی)
گزارش بازدید ها (نموداری)
گزارش امتیازات(مدیر سایت)
گزارش میانگین امتیازات(مدیر سایت)
تغییر گروه مطلب
حذف گالری
ویرایش دسته بندی ها
بیمارستان
لیست بیمارستان ها
انجمن
لیست انجمن ها
دانشگاه
لیست دانشگاه ها
مرکز تحقیقاتی
لیست مراکز تحقیقاتی
پزشک
لیست پزشکان
ویرایش
ویرایش مطالب(مدیر سایت)
ویرایش مطالب
حذف
حذف مطالب(مدیر سایت)
حذف مطالب
آرشیو
-
جستجو
-
جستجوی پیشرفته
جستجو براساس کلید واژه
کاربران گروه
-
گزارش امتیازات
گزارش میانگین امتیازات
گوجه فرنگی کنسرو شده
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
شکلات سفید
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
microbiogical culturs
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
ترشی-برنج
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
bacteria growths
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
ماست منجمد
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
my cotoxin
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
water activity
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
سس سویا
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
shelf life
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصول مهندسی صنایع غذایی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
curing
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
sparay draying
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
hydrogen
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
smoking
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
زبان تخصصی-processing
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
واکنش میلارد 3
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
واکنش میلارد -1
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
واکنش میلارد-2
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
ژلاتینه شدن نشاسته
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کربوهیدراتها
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اکسترودور
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کاربرد و ذخیره سازی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جلسه 5
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جلسه 4
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جلسه 3
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جلسه 2
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
چربیها
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جلسه1
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
پروتئین ها
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
فیزیولوژی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
پسوند و پیشوند
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
داروهای انکولوژی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
شخصیت و شکل گیری آن
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
ارتباط بین علم روانشضناسی و علوم تغذیه
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
دستگاه تنفسی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
درمان با تغذیه پزشکی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اختلال شخصیت
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
فایل
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
سیستم غدد درون ریز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
واکنش میلارد
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بیماری های کلیه و ارولوژیک
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
هسپ
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-سیستم قلبی عروقی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
لیپوکسیژناز و هیدروپراکسید لیاز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-دستگاه گوارش
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کلروفیناز و آلیناز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع میوه -مربا و ژله
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-رنگ ها
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع میوه-کنسروسازی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-اطلاعات پذیرش
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع میوه-فیریولوژی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع میوه-شوریجات
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع میوه- رب
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع میوه-پکتین
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تکنولوژی پیشرفته
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع میوه
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
ژلاتینه شدن نشاسته-2-1
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
چک لیسیت
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
جی پی ام-1
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
پلی گالاکتروناز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اثرات هورمون ها بر متابولیسم مواد مغذی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
پلی فنول اکسیداز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
پکتین متیل اکستراز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تغذیه در بیماری های مغز و اعصاب
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
پراکسیداز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تغذیه اساسی 1
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بهداشت میوه وسبزی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بتا گلو کیداز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصول بهداشت و ایمنی کار در کارخانه جات-3
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اثر فراند سرمایی-4
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اثر فرایند حرارتی-3
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
طراحی و تحلیل آزمایش ها
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اثر فرایند شیمی-1
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصول نگهداری مواد غذایی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اثر فرایند غیر حرارتی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بی گلوکوزید
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تکنولوژی قند
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع شیر و لبنیات
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
پی ام ای
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
لیپوکسیژن
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
سلامت و بیماری
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
میروزیناز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بهداشت حرفه ای
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
سلامت و بیماری
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع قنادی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
صنایع غلات
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تکنولوژی روغن
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بلانچینگ
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
سیکلو آلکان ها و آلکن ها
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
آلکان ها
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
دی ان ها
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
ساختار اتم
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی( قانون اول ترمودینامیک)
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی (گازها)
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
فصل اول سینتیک
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تغذیه در بلوغ و نوجوانی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تغذیه گروه های ویژه
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تغذیه در دوران مختلف زندگی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
روش های تحقیق و بررسی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بیماری های ناشی از سوتغذیه
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
روش های تحقیق و بررسی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
فیزیولوژی تغذیه
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
زبان تخصصی3
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
زبان تخصصی 2
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
روش های تحقیق و بررسی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
زبان تخصصی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
آموزش یادگیری
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
آموزش تغذیه
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
آب
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصول مدیریت
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
لیپیدها
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کربوهیدرات
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
اصول برنامه ریزی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کارگاه دیابت
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بیماری کلیوی نهایی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
دیابت در بارداری و شیردهی
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کتاب
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
مدیریت خدمات غذایی3
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
آنزیم صنایع رشد
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تغذیه در گروههای ویژه تغذيه در ناتوانيهاي جسمي و ذهني
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1میروزیناز و 2سیستین لیاز
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تست 2
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تست 1
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تست
موضوع : ایمونولوژی
بیمارستان : بیمارستان طالقانی
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم توانبخشی
تست
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
تحقیق
موضوع :
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
بیمارستان ها
مراکز تحقیقاتی
موضوع
دانشکده ها
ورود
نام کاربری :
کلمه عبور :
متن تصویر را وارد کنید:
پربیننده ترین مطالب
گوجه فرنگی کنسرو شده
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
شکلات سفید
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
microbiogical culturs
microbiogical culturs
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ترشی-برنج
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
bacteria growths
bacteria growths
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ماست منجمد
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
my cotoxin
mycotoxin
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
water activity
water activity
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سس سویا
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
shelf life
shelf life
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصول مهندسی صنایع غذایی
اصول مهندسی صنایع غذایی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
curing
curing
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
sparay draying
spray draying
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
hydrogen
hydrogen
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
smoking
smoking
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
زبان تخصصی-processing
پردازش
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واکنش میلارد 3
واکنش میلارد
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واکنش میلارد -1
واکنش میلارد
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واکنش میلارد-2
واکنش میلارد
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ژلاتینه شدن نشاسته
ژلاتینه شدنه نشاسته
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
کربوهیدراتها
اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اکسترودور
iuj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
کاربرد و ذخیره سازی
اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکترپورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه 5
6بقب
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه 4
9u
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه 3
uiy7
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه 2
ij
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
چربیها
اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه1
ijj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پروتئین ها
اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
1
تا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
فیزیولوژی
uiu
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پسوند و پیشوند
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه6-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
داروهای انکولوژی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه6-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
شخصیت و شکل گیری آن
عتا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ارتباط بین علم روانشضناسی و علوم تغذیه
hj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
دستگاه تنفسی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه-5-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
درمان با تغذیه پزشکی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه-5-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اختلال شخصیت
خت
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
فایل
hjb
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سیستم غدد درون ریز
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه 4-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واکنش میلارد
هاع
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بیماری های کلیه و ارولوژیک
جلسه سوم-اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
هسپ
هع
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-سیستم قلبی عروقی
جلسه سوم-سیستم قلبی عروقی-دکترپورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
لیپوکسیژناز و هیدروپراکسید لیاز
ygh
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-دستگاه گوارش
جلسه دوم-دستگاه گوارش-دکترپورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
کلروفیناز و آلیناز
uhuy
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه -مربا و ژله
ئ د
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-رنگ ها
جلسه دوم-رنگ ها- دکترپورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه-کنسروسازی
مئ
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-اطلاعات پذیرش
جلسه دوم-اطلاعات پذیرش-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه-فیریولوژی
kjmiu
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه-شوریجات
خعت
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه اول-مقدمه-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه- رب
عا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
میکروبیولوژی صنعتی-دکتر خسروی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه-پکتین
oioh
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تکنولوژی پیشرفته
کارشناسی ارشد دانشجویان مواد غذایی تکنولوژی-دکتر خسروی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه
jh
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ژلاتینه شدن نشاسته-2-1
hj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي-بیوتکنولوژی پیشرفته-دکتر خسروی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
چک لیسیت
0i
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جی پی ام-1
;l
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پلی گالاکتروناز
اتذا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثرات هورمون ها بر متابولیسم مواد مغذی
اثرات هورمون ها بر متابولیسم مواد مغذی-دکتر رارقی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پلی فنول اکسیداز
کم
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پکتین متیل اکستراز
uio
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه در بیماری های مغز و اعصاب
تغذیه بالینی و رژیم درمانی 3.رازقی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پراکسیداز
خن
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه اساسی 1
تغذیه اساسی 1-دکتر رازقی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بهداشت میوه وسبزی
hj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بتا گلو کیداز
ji
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصول بهداشت و ایمنی کار در کارخانه جات-3
uhi
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثر فراند سرمایی-4
ح
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثر فرایند حرارتی-3
iji
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
طراحی و تحلیل آزمایش ها
Design of expriments.Dr.S.M.Hosseini- دکتر مرضیه حسینی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثر فرایند شیمی-1
hj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصول نگهداری مواد غذایی
291198نگهداری نهایی-دکتر مفید
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثر فرایند غیر حرارتی
tfy
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بی گلوکوزید
dft
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تکنولوژی قند
271198تکنولوژی قند نهایی-دکتر مفید
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع شیر و لبنیات
1صنایع شیر و لبنیات 301198-دکتر مفید
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پی ام ای
تا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
لیپوکسیژن
ئتده
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سلامت و بیماری
جزوه بهداشت عمومی - رشته تغذیه - سلامت و بیماری-بخش دوم-دکتر مهرداد محمدی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
میروزیناز
ijk
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بهداشت حرفه ای
جزوه بهداشت عمومی - رشته تغذیه - بهداشت حرفه ای-دکتر مهرداد محمدی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سلامت و بیماری
جزوه بهداشت عمومی - بخش عمده - رشته تغذیه-دکتر مهرداد محمدی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع قنادی
صنایع قنادی-دکتر میرمقتدایی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع غلات
صنایع غلات-دکتر میرمقتدایی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تکنولوژی روغن
تکنولوژی-دکتر نایب زاده
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بلانچینگ
بلانچینگ-دکتر نایب زاده
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
جلسه سوم-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)-دکتر ندا امین
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
جلسه دوم-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش) -دکتر ندا امین
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
جلسه اول-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)-ندا امین
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سیکلو آلکان ها و آلکن ها
شیمی آلی-سیکلو آلکان ها و آلکن ها-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
آلکان ها
organic chemistryجلسه مقدمه و آلکان ها-شیمی آلی-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
دی ان ها
شیمی آلی-فصل4-دی ان ها-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ساختار اتم
شیمی عمومی فصل های 2و3و4و12دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی( قانون اول ترمودینامیک)
شیمی فیزیک-قانون اول ترمودینامیک-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی (گازها)
شیمی فیزیک -فصل دوم -گازها-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
فصل اول سینتیک
شیمی فیزیک -فصل اول سینتیک-جلسه سوم-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه در بلوغ و نوجوانی
تغذیه در بلوغ و نوجوانی-جلسه 3 و 4 تغذیه نوجوانان-دکتر امیدوار
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه گروه های ویژه
تغذیه گروه های ویژه-جلسه 1 و 2 تغذیه سنین پیش دبستان و دبستان-دکتر امیدوار
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه در دوران مختلف زندگی
njk
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
روش های تحقیق و بررسی
جلسه سوم-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
بیماری های ناشی از سوتغذیه
ooj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
روش های تحقیق و بررسی
جلسه دوم-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
فیزیولوژی تغذیه
uji
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
زبان تخصصی3
omjk
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
زبان تخصصی 2
8u89u
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
روش های تحقیق و بررسی
جلسه اول-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
زبان تخصصی
ujio
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
آموزش یادگیری
kimnj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
آموزش تغذیه
jbj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
آب
آب-سهراب وندی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
اصول مدیریت
hug
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
لیپیدها
لیپیدها-سهراب وندی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
کربوهیدرات
کربوهیدرات-سهراب وندی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
اصول برنامه ریزی
jih
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
کارگاه دیابت
کارگاه دیابت-سهراب
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
بیماری کلیوی نهایی
بیماری کلیوی نهایی-سهراب
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
1
fd
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
دیابت در بارداری و شیردهی
دیابت در بارداری و شیردهی-Diabetes in pregnancy &lactation
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
کتاب
hg
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
مدیریت خدمات غذایی3
مدیریت خدمات غذایی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
آنزیم صنایع رشد
huhn
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تغذیه در گروههای ویژه تغذيه در ناتوانيهاي جسمي و ذهني
جلسه پنجم-تغذیه در گروههای ویژه تغذيه در ناتوانيهاي جسمي و ذهني-رضازاده
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
1میروزیناز و 2سیستین لیاز
اا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تست 2
fxdf
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تست 1
hg
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تست
توضیح مختصر
بیمارستان : بیمارستان طالقانی
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم توانبخشی
1398/12/24
تست
توضیح
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تحقیق
توضیح
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تازه ترین مطالب
گوجه فرنگی کنسرو شده
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
شکلات سفید
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
microbiogical culturs
microbiogical culturs
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ترشی-برنج
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
bacteria growths
bacteria growths
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ماست منجمد
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
my cotoxin
mycotoxin
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
water activity
water activity
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سس سویا
زبان تخصصی-صنایع-محصولات-دکتر جزایری
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
shelf life
shelf life
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصول مهندسی صنایع غذایی
اصول مهندسی صنایع غذایی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
curing
curing
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
sparay draying
spray draying
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
hydrogen
hydrogen
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
smoking
smoking
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
زبان تخصصی-processing
پردازش
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واکنش میلارد 3
واکنش میلارد
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واکنش میلارد -1
واکنش میلارد
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واکنش میلارد-2
واکنش میلارد
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ژلاتینه شدن نشاسته
ژلاتینه شدنه نشاسته
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
کربوهیدراتها
اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اکسترودور
iuj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
کاربرد و ذخیره سازی
اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکترپورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه 5
6بقب
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه 4
9u
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه 3
uiy7
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه 2
ij
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
چربیها
اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جلسه1
ijj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پروتئین ها
اصول تغذیه- کارشناسی صنایع غذایی-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
1
تا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
فیزیولوژی
uiu
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پسوند و پیشوند
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه6-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
داروهای انکولوژی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه6-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
شخصیت و شکل گیری آن
عتا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ارتباط بین علم روانشضناسی و علوم تغذیه
hj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
دستگاه تنفسی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه-5-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
درمان با تغذیه پزشکی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه-5-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اختلال شخصیت
خت
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
فایل
hjb
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سیستم غدد درون ریز
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه 4-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واکنش میلارد
هاع
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بیماری های کلیه و ارولوژیک
جلسه سوم-اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
هسپ
هع
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-سیستم قلبی عروقی
جلسه سوم-سیستم قلبی عروقی-دکترپورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
لیپوکسیژناز و هیدروپراکسید لیاز
ygh
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-دستگاه گوارش
جلسه دوم-دستگاه گوارش-دکترپورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
کلروفیناز و آلیناز
uhuy
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه -مربا و ژله
ئ د
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-رنگ ها
جلسه دوم-رنگ ها- دکترپورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه-کنسروسازی
مئ
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-اطلاعات پذیرش
جلسه دوم-اطلاعات پذیرش-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه-فیریولوژی
kjmiu
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه-شوریجات
خعت
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی
اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی-جلسه اول-مقدمه-دکتر پورولی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه- رب
عا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
میکروبیولوژی صنعتی-دکتر خسروی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه-پکتین
oioh
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تکنولوژی پیشرفته
کارشناسی ارشد دانشجویان مواد غذایی تکنولوژی-دکتر خسروی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع میوه
jh
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ژلاتینه شدن نشاسته-2-1
hj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي
معرفي و فرمول بندي محيط هاي كشت صنعتي، با بيان روش هاي سترون سازي-بیوتکنولوژی پیشرفته-دکتر خسروی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
چک لیسیت
0i
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
جی پی ام-1
;l
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پلی گالاکتروناز
اتذا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثرات هورمون ها بر متابولیسم مواد مغذی
اثرات هورمون ها بر متابولیسم مواد مغذی-دکتر رارقی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پلی فنول اکسیداز
کم
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پکتین متیل اکستراز
uio
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه در بیماری های مغز و اعصاب
تغذیه بالینی و رژیم درمانی 3.رازقی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پراکسیداز
خن
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه اساسی 1
تغذیه اساسی 1-دکتر رازقی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بهداشت میوه وسبزی
hj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بتا گلو کیداز
ji
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصول بهداشت و ایمنی کار در کارخانه جات-3
uhi
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثر فراند سرمایی-4
ح
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثر فرایند حرارتی-3
iji
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
طراحی و تحلیل آزمایش ها
Design of expriments.Dr.S.M.Hosseini- دکتر مرضیه حسینی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثر فرایند شیمی-1
hj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اصول نگهداری مواد غذایی
291198نگهداری نهایی-دکتر مفید
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
اثر فرایند غیر حرارتی
tfy
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بی گلوکوزید
dft
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تکنولوژی قند
271198تکنولوژی قند نهایی-دکتر مفید
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع شیر و لبنیات
1صنایع شیر و لبنیات 301198-دکتر مفید
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
پی ام ای
تا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
لیپوکسیژن
ئتده
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سلامت و بیماری
جزوه بهداشت عمومی - رشته تغذیه - سلامت و بیماری-بخش دوم-دکتر مهرداد محمدی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
میروزیناز
ijk
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بهداشت حرفه ای
جزوه بهداشت عمومی - رشته تغذیه - بهداشت حرفه ای-دکتر مهرداد محمدی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سلامت و بیماری
جزوه بهداشت عمومی - بخش عمده - رشته تغذیه-دکتر مهرداد محمدی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع قنادی
صنایع قنادی-دکتر میرمقتدایی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
صنایع غلات
صنایع غلات-دکتر میرمقتدایی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تکنولوژی روغن
تکنولوژی-دکتر نایب زاده
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
بلانچینگ
بلانچینگ-دکتر نایب زاده
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
جلسه سوم-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)-دکتر ندا امین
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
جلسه دوم-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش) -دکتر ندا امین
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)
جلسه اول-واحد فارسی عمومی(فارسی و آئین نگارش)-ندا امین
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
سیکلو آلکان ها و آلکن ها
شیمی آلی-سیکلو آلکان ها و آلکن ها-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
آلکان ها
organic chemistryجلسه مقدمه و آلکان ها-شیمی آلی-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
دی ان ها
شیمی آلی-فصل4-دی ان ها-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ساختار اتم
شیمی عمومی فصل های 2و3و4و12دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی( قانون اول ترمودینامیک)
شیمی فیزیک-قانون اول ترمودینامیک-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
ترموديناميك شیمایی با کاربرد در صنایع غذایی (گازها)
شیمی فیزیک -فصل دوم -گازها-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
فصل اول سینتیک
شیمی فیزیک -فصل اول سینتیک-جلسه سوم-دکتر عارفی اسکویی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه در بلوغ و نوجوانی
تغذیه در بلوغ و نوجوانی-جلسه 3 و 4 تغذیه نوجوانان-دکتر امیدوار
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه گروه های ویژه
تغذیه گروه های ویژه-جلسه 1 و 2 تغذیه سنین پیش دبستان و دبستان-دکتر امیدوار
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/25
تغذیه در دوران مختلف زندگی
njk
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
روش های تحقیق و بررسی
جلسه سوم-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
بیماری های ناشی از سوتغذیه
ooj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
روش های تحقیق و بررسی
جلسه دوم-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
فیزیولوژی تغذیه
uji
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
زبان تخصصی3
omjk
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
زبان تخصصی 2
8u89u
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
روش های تحقیق و بررسی
جلسه اول-روش های تحقیق و بررسی-اسلامیان
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
زبان تخصصی
ujio
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
آموزش یادگیری
kimnj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
آموزش تغذیه
jbj
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
آب
آب-سهراب وندی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
اصول مدیریت
hug
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
لیپیدها
لیپیدها-سهراب وندی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
کربوهیدرات
کربوهیدرات-سهراب وندی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
اصول برنامه ریزی
jih
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
کارگاه دیابت
کارگاه دیابت-سهراب
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
بیماری کلیوی نهایی
بیماری کلیوی نهایی-سهراب
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
1
fd
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
دیابت در بارداری و شیردهی
دیابت در بارداری و شیردهی-Diabetes in pregnancy &lactation
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
کتاب
hg
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
مدیریت خدمات غذایی3
مدیریت خدمات غذایی
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
آنزیم صنایع رشد
huhn
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تغذیه در گروههای ویژه تغذيه در ناتوانيهاي جسمي و ذهني
جلسه پنجم-تغذیه در گروههای ویژه تغذيه در ناتوانيهاي جسمي و ذهني-رضازاده
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
1میروزیناز و 2سیستین لیاز
اا
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تست 2
fxdf
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تست 1
hg
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تست
توضیح مختصر
بیمارستان : بیمارستان طالقانی
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم توانبخشی
1398/12/24
تست
توضیح
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
تحقیق
توضیح
بیمارستان :
دانشگاه / مرکز: : دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
1398/12/24
پیوند های مهم
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
پایگاه اطلاع رسانی - خبری وب دا
مرکز هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه
بانک جامع تخصصی مقالات پزشکی
سامانه آموزش مداوم پزشکی کشور
سازمان جهانی بهداشت (WHO)
نقشه تحول نظام سلامت کشور
بسیج جامعه پزشکی
بانک جامع فیلم سلامت
وبگاه های مرتبط
© تمامی حقوق این سایت متعلق به مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی
می باشد.
طراحی سایت
توسط
پورتال
سازمانی آریانیک